Try right click.

Aciklama...

Su anda okumakta oldugunuz blogtaki yazilar sadece son aya ait olan ve secilmis birkac yazidan ibarettir. Ay sonunda bir onceki aya ait olan yazilar yayindan kaldirilmaktadir. Sadece secilmis birkac yazi belli siklikta degistirilmek uzere sinirli sure icin tekrardan yayinlanacaktir.
Sevgiler... Archi*Sugar

12 Nisan 2010 Pazartesi

Gardaland


Avrupa'da bircok eglence parki bulunuyor. Bizim en cok hosumuza giden Almanya'daki Europa Park ve Fransa'daki EuroDisney. Italya'da Verona civarina yolunuz duserse Gardaland da oldukca tatmin edici. Kizimizin harika bir gun gecirmesine vesile oldu. Ozellikle haftaici gitmeyi tercih ederseniz yogunluk daha az oldugu icin cok daha eglenceli. Yeni eklenen Sea Life bolumunu de mutlaka ayrica bilet alip gezin. Ozellikle baliklari seven bir cocugunuz varsa hayran kalacagi kesin.

Iste gerekli bilgiler:
Gardaland
Yeri: Verona bolgesinde Castelnuovo del Garda




2 yorum:

  1. Merhaba Esra
    Hatırlarsın belki geçen sene İsviçre'ye gelip ordan da İtalya'ya geçmiştik. Milano'dan Venedik'e geçerken de Verona'dan geçmiştik. Padovaya uğrayıp Verona'yı es geçtik. Bilseydik mutlaka uğrardık bu yere... Tekrar yolumuz düşerse aklımda olacak mutlaka, bilgi için teşekkürler...

    YanıtlaSil
  2. Pinarcigim, evet tabi hatirliyorum. Harika fotograflarla geri donmustun o seyahatten. Maillesmistik seninle.
    Verona'yi es gecmis olmaniz cok buyuk bir kayip. Verona ve Gardaland tam da Milano-Venedik otobani uzerinde ve Verona bence Italya'nin en guzel sehirlerinden biri. Bir dahaki sehayat planinizda mutlaka ama mutlaka ziyaret edin Verona'yi. Gercek bir ask sehri. Romeo ve Juliet. :-)))
    cok opuyorum. sevgiler...

    YanıtlaSil

Yorumlariniz icin tesekkurler. Sevgi ve saygilar. Esra

Related Posts with Thumbnails